Човекът прави бизнеса.

Когато подходящите хора се съберат на едно място, те могат да променят света.
Мисията на Works.bg е да свързва качествени хора с качествени бизнеси.

Избирай разумно.
За нас
Искаме да живеем в свят, в който служители и работодатели градят бъдещето си заедно. В свят, в който ти избираш как да минават дните ти, и изборът ти те прави щастлив.

Затова фокусът ни е именно върху това: изборът. Избери си не просто работа, а кариера, ценности, колеги, които ще ти бъдат приятели. Избери си не просто служители, а екип, на който можеш да разчиташ.
Какво правим
Works.bg е онлайн платформа, която променя процеса по намиране на работа или на служители.
Екипът ни се състои от специалисти, отдадени на каузата ни да вдъхновим промяна, която да води до растеж и за двете страни.

Това е и основната причина Works.bg да може да ви предложи:
Усъвършенствана система за свързването на идеалния кандидат с идеалната работа - не само на база професионални изисквания, но дори и на база личностни качества.
Оптимизирани профили на компании и на кандидати, които ви позволяват да “усетите” правилния за вас избор от пръв поглед.
Интуитивни функционалности за намиране и сортиране на кандидати или възможности за работа само с няколко клика.
Кои сме ние
Ние сме основателите на Works.bg -- Пламен Янев, основател и съосновател на множество бизнеси в FMCG индустрията, и Георги Иванов, професионалист с 10+ години опит в HR индустрията и съосновател на WaysHR.

Works.bg е вдъхновена от желанието ни да решим така наречения проблем с работната ръка, който за нас е проблем в свързването на правилните хора. Вярваме, че на пазара има както качествени кадри, така и качествени компании - просто покрай многото шум е трудно те да се намерят.

Затова ние изчистваме шума, подчертаваме важното и ви даваме начини да се намерите по-бързо и по-лесно.
Как да използваш Works.bg
Ползването на платформата е напълно безплатно за кандидати. Бизнесите също могат да се възползват от основните ни функции безплатно.

За да се възползваш от възможностите, които Works.bg предоставя, можеш да си създадеш Профил на Кандидат или Бизнес Профил. После просто следвай стъпките и не забравяй да се вслушваш в поп-ъп съветите по време на попълване - те са там за да те направят още по-привлекателна кандидатурата или компанията ти.