За нас
25-100 Брой служители
„Агрион“ е водещата българска компания за професионално управление на земеделски земи. За по-малко от 7 години дружеството успя да се утвърди като лидер на пазара и се ползва с най-голямо доверие от страна на клиенти и партньори.

„Агрион“ предлага пълен набор от услуги за собственици на поземлени имоти и земеделски производители – покупка и продажба на земя, замени, отдаване под наем и аренда, кредитиране, лизинг на земя и др. 
Предлагат се и допълнителни възможности за активно управление на активи – отдаване под наем, аренда, замяна, покупка на земеделски стопанства и дори цели бизнеси. 

Компанията е първата, която въведе европейски стандарти за управление на поземлената собственост.  
Тя е и най-познатата марка в сектора. Всеки втори собственик на поземлени имоти разпознава името "Агрион", а над 75% от продавачите посочват именно „Агрион“ като предпочитан партньор при сделка. При арендаторите процентът е подобен – над половината споделят, че биха предпочели услугите на „Агрион“, сочат маркетинговите проучвания.

Ключът към успеха са хората на „Агрион“. През годините дружеството изгради национална мрежа от брокери - висококвалифициран екип от специалисти в най-големите областни градове. Те предлагат безплатни търговски и юридически консултации, съвети и актуална информация за цената на земята, като са  готови да отговорят на всяко запитване в рамките на няколко часа.  

Медия
Локация