ТЕЙК А КЕЙК ООД

Служители: 0 - 0
Производство - Храни и Напитки
За нас

В нашите пекарни правим истинско тесто и го печем веднага

Високото качество и невероятен вкус на нашите кексчета се дължат на най-добрите суровини, професионалните методи за смесване, обучените пекари и сладкари и професионалното оборудване.

Двете ни пекарни се намират в идеалния център на София. Там можеш да видиш как приготвяме тестото, печем го веднага и декорираме пред очите ти твоите кексчета.

Тейк а Кейк ООД притежава марката Take a Cake®, запазена търговска марка за територията на ЕС, която е фокусирана върху производството и маркетирането на капкейкове и мъфини. От създаването си в началото на 2011 г. Take a Cake продава на територията на гр. София. От средата на 2012 г., когато стартира онлайн магазина си и се ориентира към мултиканален маркетингов модел, Take a Cake® приема чрез сайта поръчки от цялата страна и чужбина. Доставяме на територията на гр. София.

Запазвайки основният си фокус, Take a Cake® развива характерни продуктови линии като Капкейк Торта, Мини Капкейк, Брандиран Капкейк и др., както и услуги като собствени доставки в рамките на София, Take a Cake Wedding и Take a Cake Corporate.

През септември 2014 г. Take a Cake® отвори втората си пекарна, отново в идеалния център на София.


Продуктови линии

 • Капкейк и Мъфин – висококачествени кексчета, които задоволяват нуждите на потребителите от качествени десерти и закуски с модерна и удобна форма и с безкрайни възможности за декорация
 • Парти Формат – Мини Капкейк и Мъфин – мини вариант на горната категория
 • Капкейк торта – модерна алтернатива на традиционните торти
 • Тематична капкейк кутия
 • Брандиран капкейк
 • Аксесоари
Отворени позиции
 • Бариста/Сладкар
  София
  Трудов Договор
  Работно време: Пълно
  Заплата: 1000 До 1300 BGN
  Служители/Работници