За нас

Скорпиопласт e производител на полиетиленови изделия, който се занимава с произдодвто и търговия вече над 25 год. Фирмата е може би едно от най-добрите решения когато става дума за търговия на висококачествено тиксо. Тиксото е материал, който се използва за различни цели като например опаковане на стоки, затваряне на кутии, затегнати възли и безброй други предназначения в може би всяка една сфера. 

Компанията предлага различни видове тиксо, вкл. солвент, хартиено и др. включително различни размери, за да отговаря на нуждите на различни клиенти и приложения. Скорпиопласт има за цел да предлага на своите клиенти висококачествено тиксо, което е здраво, устойчиво и лесно за употреба. Компанията е посветена на удовлетворяване на нуждите на своите клиенти и предоставя висококачествено обслужване, което да гарантира дългосрочно партньорство.

Обадете се на посочения номер за поръчки и повече информация или посетете официалната уеб страница на компанията и научете защо толкова много фирми и физически лица се доверяват на Скорпиопласт когато стане дума за тиксо.