За нас
100-500 Брой служители

Поликомп започва дейността си през 1999 година като българска, частна, дистрибуторска компания за доставка на едро на висококачествено ИКТ оборудване и софтуер.


Днес Поликомп е най - големия ИКТ дистрибутор в България и има изградени стабилни партньорства с надеждни и утвърдени в цял свят производители на хардуерни и софтуерни продукти.


Поликомп е лидер на пазара на информационни и комуникационни технологии в България. Ние вярваме, че в основата на просперитета на компанията са непрекъснатият стремеж за развитие, новаторството, активната позиция и лоялност на всеки един член на нашия екип. Основни принципи в нашата работа са:

-       предлагаме иновативни продукти и услуги на утвърдени световни производители

-       създаваме дългосрочни бизнес отношения с нашите клиенти

-       непрекъснато инвестираме в усъвършенстването на нашите професионални знания и умения


Поликомп е лидер на пазара на информационни и комуникационни технологии в България. Ние вярваме, че в основата на просперитета на компанията са непрекъснатият стремеж за развитие, новаторството, активната позиция и лоялност на всеки един член на нашия екип. Основни принципи в нашата работа са:предлагаме иновативни продукти и услуги на утвърдени световни производителисъздаваме дългосрочни бизнес отношения с нашите клиентинепрекъснато инвестираме в усъвършенстването на нашите професионални знания и умения​​​

Медия
Локация