За нас
25-100 Брой служители

"МАПЕИ България" е част от MAPEI S.p.A - италианска компания, производител на строителна химия с над 80 годишна история.

MAPEI е компания, която се уповава на своите ценности, успявайки да ги съхрани и предаде повече от 80 години. Една от тях обаче е неизменна част от MAPEI още от първия ден oт създаването на компанията през 1937 г. Иновациите са тази традиция, която е двигателят на технологичното бъдеще на корпорацията. Днес, MAPEI има обособени 31 научноизследователски лаборатории разположени в 20 държави, които ежедневно работят усилено за разработката на нови продукти, изцяло иновативни за строителния сегмент в световен мащаб. В компанията работят 10500 служители, като 12% от тях са заети с научни изследвания и разработки.

"MАПЕИ България" успешно прилага технологичните постижения на MAPEI S.p.A и у нас. Освен, че предлага голяма част от италианската продуктова гама на българския пазар, "MАПЕИ България" произвежда сухи строителни смеси в завода си в град Русе.

MAPEI е силно социално ангажирана компания. Въпреки, че сме производител на строителни материали, за нас е важно опазването на околната среда, затова създадохме продуктова гама с минимално въздействие върху природата.

В MAPEI държим на качеството на продуктите си и затова непрестанно се стремим да подобрим характеристиките им. MAPEI обединява строителството от настоящето с технология от бъдещето, благодарение на своите иновативни продукти и решения.​​

Медия
Локация