За нас
100-500 Брой служители

ПАРАЛЕЛ ЕАД е водеща компания с над 20-годишен опит в производството и дистрибуцията на матраци, мебели и материали за мебелното производство.


ПАРАЛЕЛ ЕАД разширява и обновява всяка година портфолиото от предлагани модели, за да отговори на изискванията на потребителите и пазара.


За това време компанията натрупа сериозен опит, използвайки световно ноу-хау и най - добри мениджърски практики за управление на дейността и се утвърди като надежден партньор с доказан експертен опит в областта.


Произвежданите от нас продукти  се отличават с гарантирано високо  качество – съвременни, ергономични, със стилен дизайн и внимание към детайлите. Това ни дава възможност да работим успешно и да бъдем конкурентни както на българския, така и на международния пазар.


Собствените производствени линии за изработка на изходните материали – пенополиуретан и термовата, позволяват висока степен на гъвкавост и бързина при изработка на продукти с необходимото качество, форма, плътност, еластичност, издръжливост и комфорт. Това дава възможност да отговорим на изискванията на клиентите и да им предложим мебели с различни характеристики, функционалност и стил.


ПАРАЛЕЛ ЕАД се стреми да бъде предпочитаният партньор за всяка една компания, която търси професионално изградена система за производство, дистрибуция, маркетинг и логистика на матраци и мебели на територията на страната и в чужбина. 


Нашите търговски марки са:

- Матраци НАНИ - фабрика за производство на матраци

- Дивани НАНИ - фабрика за производство на мека мебел

- ZONA FOR HOME - една от най-големите мебелни вериги в България.

- фабрика за производство на пенополиуретан Kovafoam, изградена в производствената база в гр. Севлиево през 2000 г.

- KOVA WEDDING - фабрика за производство на термовата

- Продукция от ПАРАЛЕЛ ЕААД - предлагаме изработка на висококачествени матраци, мека мебел и градински продукти, под чужда марка в сътрудничество с партньори от цял свят.


Медия
Локация