
Помощници при приготвянето на храни
j
Категория:
Месторабота
България / Балчик
Тип заетост:
Почасово
Описание
Заявка спецификация за свободно работно място
Номер и дата на заявката | 83 / 04.09.2025 г. |
Срок на валидност на заявката | 04.09.2025 г. |
Място на работата | Насeлено място към общ. Балчик, обл. Добрич |
Насочване за работа | Насочването към работно място се извършва само от бюрото по труда, в което търсещото работа лице е регистрирано. |
Описание на работното място
Наименование на длъжността | 9412-0003 - Работник, кухня |
Основни отговорности | Измива използваната кухненска посуда в миячното отделение; Осъществява дейност по почистването, измиването и подготовката на необходимите суровини за влагане в готовата продукция; Следи за качеството и количеството на влаганите суровини в готовата продукция, както и сроковете на годност на суровините; Спазва правилата за добра производствена практика, санитарно-хигиенните изисквания и правилата на вътрешния ред; Включва се и в допълнителни дейности по разпореждане на управителя и преките ръководители; |
Вид трудов договор | Безсрочен |
Работно време (начин на работа) | Една смяна |
Работно време (продължителност) | 8 |
Работата е подходяща за | без ограничения |
Трудово възнаграждение (лв.) | -- |
Брой на свободните работни места | 1 |
Дата, от която работното място е свободно | 04.09.2025 г. |
Изисквания за заемане на работното място
Езикови умения | |
Умения за работа с компютър | Не са посочени |
Шофьорски умения | Не са посочени |
Медия
Локация