ИКИС СЛ ООД

Address: Икис СЛ ООД / 9 Bel Kamak, Voluyak village, P.O. 1346

Workers: 0 - 0
Manufacturing - Other
About us

ИКИС СЛ ООД, е създадена през 1998 година, като основна дейност на компанията са проектиране, производство, асемблиране, инсталиране, гаранционно и следгаранционно обслужване на високотехнологични машини, LED осветителни системи и метални изделия. Високотехнологичното оборудване, новоизграден модерен производствен парк и високо квалифициран екип от специалисти, позволяват на ИКИС СЛ ООД, повече от двадесет години да предоставя на своите партньори комплексни решения за проектиране, производство и асемблиране в областта на машиностроенето, LED осветлението и металообработването.

ИКИС СЛ ООД е иновативна компания. Произвежданите и влагани в нашите изделия компоненти, са гаранция за сигурност и качество. Стремежът ни е продуктите произвеждани от нас, винаги да са в крак с технологичните иновации, така че да бъдат актуални, ефективни, функционални и едновременно с това стилово издържани. Постигаме целите си чрез гъвкаво, цялостно управление на дейностите и качественото им изпълнение до персоналното внимание към всеки клиент. Всичко това се базира на дългогодишния ни опит, качествените материали и консумативи, които влагаме в нашите продукти, както и на техническата обезпеченост и висок професионализъм на повече от 60 специалисти, които имат висок потенциал и дългогодишен професионален опит.

Фирмата има установени дългогодишни отношения с български и чуждестранни партньори: UNICREDIT, DSK, MITSUBISHI ELECTRIC, DM, IPG, LIDL, MOBILTEL, LAPOST, PRECITEC, NISSAN, CITROEN, SEAT, LANTEK, TOYOTA, LUFTHANSA TECHNIK, GAMBINI, UBB, BURGER KING, BALLUFF, KINO ARENA, REXROTH, KFC, SANDVIK, HOFFMANN и други.