ДЕНТАТЕХНИКА ЕООД - лого
ДЕНТАТЕХНИКА ЕООД
Вече 30 години фирма ДЕНТАТЕХНИКА е сред водещите вносители и дистрибутори на стоматологична и зъботехническа апаратура и консумативи на българския пазар.Фирмената политика винаги е била ориентирана к..
Healthcare and pharmacy , Retail, Wholesale
ДАТЕКС ООД - лого Jobs (4)
ДАТЕКС ООД
​Фирма Датекс ООД е водещ производител и разработчик на ПОС решения. Като лидер във фискалните устройства в Европа, нашата мисия е да променим бъдещето на ПОС бизнеса, като предлагаме иновативни проду..
IT - Software development/maintenance , Retail, Wholesale
РейСат България ЕООД - лого Jobs (4)
РейСат България ЕООД
We’re creating innovative satellite technology, so people around the world can enjoy boundless communication – anytime, anywhere.Join our exciting journey.Join the satellite communications revolution:..
Telecommunications - engineers and technicians
АГРИЯ АД - лого Jobs (7)
АГРИЯ АД
“Агрия” АД е единственият български производител на препарати за растителна защита. Създадена още през 1932 година, благодарение на качествените продукти, които произвежда, компанията стабилно стои на..
Manufacturing - Chemistry and Oil
ПАРАЛЕЛ ЕАД - лого Jobs (3)
ПАРАЛЕЛ ЕАД
ПАРАЛЕЛ ЕАД е водеща компания с над 20-годишен опит в производството и дистрибуцията на матраци, мебели и материали за мебелното производство.ПАРАЛЕЛ ЕАД разширява и обновява всяка година портфолиото ..
Manufacturing - Furniture and Carpentry
ПОЛИКОМП ЕООД - лого Jobs (5)
ПОЛИКОМП ЕООД
Поликомп започва дейността си през 1999 година като българска, частна, дистрибуторска компания за доставка на едро на висококачествено ИКТ оборудване и софтуер. Днес Поликомп е най - големия ИКТ дистр..
Retail, Wholesale
АГРИОН ИНВЕСТ АД - лого Jobs (4)
АГРИОН ИНВЕСТ АД
„Агрион“ е водещата българска компания за професионално управление на земеделски земи. За по-малко от 7 години дружеството успя да се утвърди като лидер на пазара и се ползва с най-голямо доверие от с..
Retail, Wholesale
ХИЛТИ - БЪЛГАРИЯ ЕООД - лого Jobs (1)
ХИЛТИ - БЪЛГАРИЯ ЕООД
Hilti is a leading company in global construction business, present in over 120 countries, 29,000 employees, more than 200,000 customer contacts every day and more than 30 innovations annually.Present..
Architecture, Construction , Retail, Wholesale
МОНДИ СТАМБОЛИЙСКИ ЕАД - лого Jobs (14)
МОНДИ СТАМБОЛИЙСКИ ЕАД
Монди е международна група за производство на опаковки и хартия,  с около 26 000 служители в производствени единици в 30 държави, разположени на четири континента. Тя обслужва пазари по целия свят. Ос..
Manufacturing - Other
ИРИМ ООД - лого Jobs (12)
ИРИМ ООД
​ИРИМ е търговска марка с над 30 годишна история.​Фирмата е основана през 1990 г. с предмет на дейност производство на корпусна мебел.​От 2009 г. сме на пазара на мека мебел и матраци.​Основната ни це..
Manufacturing - Furniture and Carpentry
ФОКС ЛАЗЕР ЕООД - лого Jobs (2)
ФОКС ЛАЗЕР ЕООД
FoxLaser е доверен партньор за лазерно рязане, щанцоване, листоогъване, заваряване и довършителни дейности, прахово боядисване на детайли и изделия от листови и профилни метали и неметали.Натрупаният ..
Manufacturing - Other
СТАМ ЛТД ООД - лого
СТАМ ЛТД ООД
STAMH е инженерна компания, която извършва консултации, проектиране и инженеринг на сложна автоматизация и механизирани складове, включително софтуер за управление. Територията, на която оперира и има..
СТРОЙРЕНТ ЕООД - лого Jobs (7)
СТРОЙРЕНТ ЕООД
Компанията стартира своята дейност през 2006 година в град София и е един от новаторите, предлагащи специализирано оборудване под наем.Към настоящия момент Стройрент се утвърждава като дружеството с н..
Automotive, Auto Service, Gas Stations
АК Електрик АД - лого Jobs (7)
АК Електрик АД
AК Електрик е производственa, ориентирана към клиента фирма със световно ниво на производство - качество, доставка, цена и непрекъснато усъвършенстване.„AК Електрик“ АД е част AQ GROUP AB (Швеция), ко..
Manufacturing - Electronics, Electrical, Mechanical
ЯВОР-БЪЛГАРИЯ ЕООД - лого Jobs (3)
ЯВОР-БЪЛГАРИЯ ЕООД
​Ние сме най-старата българска компания за мебели и обзавеждане.​Нашият екип, занимаващ се с продажби на едро и дребно, работи с единствената цел - да бъдем полезни при избора на подходящо обзавеждане..
Retail, Wholesale , Manufacturing - Furniture and Carpentry