Цератицит България АД - лого
Цератицит България АД
​ЦЕРАТИЦИТ България АД - Габрово е дългогодишна компания, с традиции в производството на металорежещи и специални инструменти, част от международната Група CERATIZIT. В продължение на повече от 100 го..
Manufacturing - Electronics, Electrical, Mechanical
СМАРТ ОРГАНИК АД - лого Jobs (5)
СМАРТ ОРГАНИК АД
Нашата компанияСмарт Органик е водеща в сферата на здравословните био храни.Това което ни движи напред е нашата мисия – да произвеждаме продукти, които радват хората, полезни са за тях и са създадени ..
Manufacturing - Food and Beverage , Retail, Wholesale
ТЕЙК А КЕЙК ООД - лого Jobs (1)
ТЕЙК А КЕЙК ООД
В нашите пекарни правим истинско тесто и го печем веднагаВисокото качество и невероятен вкус на нашите кексчета се дължат на най-добрите суровини, професионалните методи за смесване, обучените пекари ..
Manufacturing - Food and Beverage
Dunapack Rodina AD - лого Jobs (3)
Dunapack Rodina AD
​"Дунапак Родина" АД е част от Dunapack Packaging Division, от Принцхорн Груп, производител на хартия, велпапе и опаковки от велпапе в Централна и Източна Европа. Dunapack Packaging Plovdiv е правопри..
Manufacturing - Other
ОРГАХИМ АД - лого Jobs (7)
ОРГАХИМ АД
​Оргахим АД – Русе е известна като една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа, с дългогодишна история в производството на специализирани химикали и покрития, с ..
Manufacturing - Chemistry and Oil
дормакаба България ЕООД - лого Jobs (7)
дормакаба България ЕООД
"Дорма" е на българския пазар повече от 20 години. Фирмата е специализирана в производството и монтажа на автоматични плъзгащи врати, звукоизолиращи преградни стени, системи за сигурност и контрол на ..
Architecture, Construction
DIGITAL ID JSC - лого Jobs (2)
DIGITAL ID JSC
An experienced team of digital experts in creative, media performance and e-commerce with extensive knowledge in marketing and sales.In a world where consumers have shifted away from anonymity and are..
Marketing , Advertising, PR
БИОМАШИНОСТРОЕНЕ АД - лого Jobs (3)
БИОМАШИНОСТРОЕНЕ АД
​Биомашиностроене е водеща компания, специализирана в проектирането и производството на технологично оборудване за млекопреработвателната, хранително-вкусовата, фармацевтичната и козметичната индустри..
Manufacturing - Electronics, Electrical, Mechanical
Кроношпан България ЕООД - лого Jobs (2)
Кроношпан България ЕООД
​Кроношпан е интернационална компания, световен лидер в производството на материали на дървесна основа и множество свързани с тях продукти за строителство и обзавежднане.Компанията има производствени ..
Manufacturing - Other , Manufacturing - Furniture and Carpentry
Кънвиниънс АД - лого Jobs (25)
Кънвиниънс АД
Кънвиниънс АД с търговска марка ЕBAG е онлайн супермаркет, който изпълнява доставки на хранителни продукти в София, Перник, Пловдив и околни населени места повече от 5 години.Мисията на нашата компани..
Retail, Wholesale
БТЛ Индъстрийз ЕАД - лого Jobs (12)
БТЛ Индъстрийз ЕАД
BTL is a leading international provider of state-of-the-art medical equipment with 20 years history of success. With over 1300 employees worldwide including more than 250 product development engineers..
Manufacturing - Electronics, Electrical, Mechanical
ФЬОНИКС Фарма ЕООД - лого Jobs (21)
ФЬОНИКС Фарма ЕООД
Ние сме ФЬОНИКС Фарма, част от фармацевтичната група PHOENIX – водещ международен дистрибутор на фармацевтични продукти, медицински изделия и консумативи. Нашата мисия е да „доставяме здраве”, следвай..
Healthcare and pharmacy , Transport, Logistics, Spedition , Retail, Wholesale
ИДЕАЛ СТАНДАРТ-ВИДИМА АД - лого Jobs (7)
ИДЕАЛ СТАНДАРТ-ВИДИМА АД
​„Идеал Стандарт – Видима” АД е част от Идеал Стандарт Интернешънъл, лидер в предлагането на цялостни решения за баня и санитарни помещения. България е стратегическа организация за Идеал Стандарт Инте..
Manufacturing - Other
СОФИЯ МЕД АД - лого Jobs (6)
СОФИЯ МЕД АД
​СОФИЯ МЕД е производител на широка гама валцовани и пресовани продукти от мед и медни сплави с широко приложение - листове, ленти, плочи, кръгове, дискове, шини, пръти и профили. СОФИЯ МЕД е част от ..
Manufacturing - Мetallurgy and Mining
Белла България АД - лого
Белла България АД
​Стартирал дейността си през 1997 г., днес холдинг „Белла” е най-големият производител на хранителни продукти в България и водещ представител на хранителната индустрия в Югоизточна Европа.​Продуктите ..
Manufacturing - Food and Beverage