Софсток ЛТД ООД

Address: Софсток ЛТД ООД - централен офис / бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 46, гр. София, п.к. 1582

Workers: 0 - 0
Retail, Wholesale
About us

“Софсток ЛТД” ООД e частна фирма, създадена през 1991 г., изключителен вносител за България на марките: Lavazza, Twinings, Grandos, Prinsen, Fabbri, Bacardi, Martini, Bombay Sapphire, Dewar`s, Bacardi Breezer, Grey Goose, Eristoff, Водка Русский Стандарт, Sambuca Molinari, Amaretto Disaronno, Evian, Badoit, Wenneker и др.

Софсток е вносител и единствен представител и на италианската компания производител на професионални кафе машини, кафемелачки, ледогенератори и друго оборудване за барове и ресторанти - La Cimbali


Възможности за кариерно развитие


В Софсток се стремим да осигурим стабилност и мотивираща среда за нашите служители и партньори. Вслушваме се в нуждите на хората и вярваме, че позитивната, окуражаваща работна среда допринася за устойчивото развитие на компанията. 


 Компанията осигурява на своите служители въвеждащи продуктови и търговски обучения, които се провеждат в собствените ни трейнинг центрове. Впоследствие служителите биват регулярно обучавани във връзка с нови продукти, редизайн на продукти, маркетингови новости и стратегии, технически иновации. Обучения се провеждат както в страната, така и в чужбина в седалищата на компаниите-партньори. 


Държим на хората си и затова им предлагаме мотивиращи възнаграждения, бонуси, ваучери за храна, тийм-билдинги, отстъпки и други социални придобивки. Всеки, доказал способностите си и показал стремеж към развитие може да получи възможност за израстване в рамките на компанията.

Open positions