
Готвачи
Описание
Заявка спецификация за свободно работно място
Номер и дата на заявката | 17 / 19.06.2025 г. |
Срок на валидност на заявката | 19.06.2025 г. |
Място на работата | Насeлено място към общ. Аврен, обл. Варна |
Насочване за работа | Насочването към работно място се извършва само от бюрото по труда, в което търсещото работа лице е регистрирано. |
Описание на работното място
Наименование на длъжността | 5120-2003 - Помощник-готвач |
Основни отговорности | Участва във всички операции по първична обработка на продуктите за ястия в "топла" и "студена" кухня. Почиства и нарязва ръчно или машинно зеленчуци, размразява месо и риба и извършва първична обработка на субпродукти. Следи за спазване на технологичните режими за първична обработка на продукти. Организира и участва в производството на собствена готварска продукция. Спазва утвърдената технология за производството на готварска продукция и рецептите за състава, количеството и качеството на влаганите продукти. Извършва хигиенизиране на помещенията в кухненския бокс, хладилните и складови помещения, машините, съоръженията и посудата. Поддържа добро хигиенно ниво на работното си място. Изпълнява и други конкретно възложени задачи, присъщи за изпълняваните от него задължения. |
Вид трудов договор | Срочен |
Работно време (начин на работа) | Една смяна |
Работно време (продължителност) | 8 |
Работата е подходяща за | без ограничения |
Трудово възнаграждение (лв.) | -- |
Брой на свободните работни места | 2 |
Дата, от която работното място е свободно | 19.06.2025 г. |
Изисквания за заемане на работното място
Езикови умения | |
Умения за работа с компютър | Не са посочени |
Шофьорски умения | Не са посочени |
Медия
Локация