
Помощници при приготвянето на храни
Описание
Заявка спецификация за свободно работно място
Номер и дата на заявката | 5694 / 21.06.2025 г. |
Срок на валидност на заявката | 21.06.2025 г. |
Място на работата | Насeлено място към общ. София, обл. София (столица) |
Насочване за работа | Насочването към работно място се извършва само от бюрото по труда, в което търсещото работа лице е регистрирано. |
Описание на работното място
Наименование на длъжността | 9412-0003 - Работник, кухня |
Основни отговорности | Организира съхраняване на хранителните продукти.Отговаря за ефективното използване на суровините . Следи за санитарно - хигиенното състояние на помещението и готварските уреди . Грижи се за опазване на кухненското имущество. Организира и участва в производството на собствена готварска продукция; |
Вид трудов договор | Безсрочен |
Работно време (начин на работа) | Една смяна |
Работно време (продължителност) | 8 |
Работата е подходяща за | без ограничения |
Трудово възнаграждение (лв.) | 1420 |
Брой на свободните работни места | 1 |
Дата, от която работното място е свободно | 21.06.2025 г. |
Изисквания за заемане на работното място
Езикови умения | |
Умения за работа с компютър | Не са посочени |
Шофьорски умения | Не са посочени |
Медия
Локация