Готвачи
Описание
Заявка спецификация за свободно работно място
Номер и дата на заявката | 3127 / 22.11.2024 г. |
Срок на валидност на заявката | 22.11.2024 г. |
Място на работата | Насeлено място към общ. Пловдив, обл. Пловдив |
Насочване за работа | Насочването към работно място се извършва само от бюрото по труда, в което търсещото работа лице е регистрирано. |
Описание на работното място
Наименование на длъжността | 5120-2003 - Помощник-готвач |
Основни отговорности | - Участва в производството на собствена готварска продукция за потребителите на КСУ тип столово хранене - Извършва първичната обработка на продуктите, предназначени за производството на отделните ястия. - Почиства и нарязва ръчно или машинно зеленчуци, размразява месо и риба и извършва първична обработка на субпродукти. - Тегли, измерва и смесва хранителните продукти в съответствие с планираните рецепти, като контролира процесите на влагане на необходимите компоненти, време, асортимент и качество - Контролира спазването на установените в рецептурите разходни норми - Спазва утвърдената технология за производство на готварска продукция и рецептурите за състава, количеството и качеството на влаганите продукти - Използва кухненското оборудване /готварска печка, котлони, грилове, скари, белачки, фритюрници, тигани и др. при спазване на инструкциите за безопасна експлоатация |
Вид трудов договор | Безсрочен |
Работно време (начин на работа) | Една смяна |
Работно време (продължителност) | 8 |
Работата е подходяща за | без ограничения |
Трудово възнаграждение (лв.) | -- |
Брой на свободните работни места | 1 |
Дата, от която работното място е свободно | 22.11.2024 г. |
Изисквания за заемане на работното място
Езикови умения | |
Умения за работа с компютър | Не са посочени |
Шофьорски умения | Не са посочени |
Медия
Локация