Готвачи
Описание
Заявка спецификация за свободно работно място
| Номер и дата на заявката | 478 / 23.10.2025 г. |
| Срок на валидност на заявката | 23.10.2025 г. |
| Място на работата | Насeлено място към общ. Самоков, обл. София |
| Насочване за работа | Насочването към работно място се извършва само от бюрото по труда, в което търсещото работа лице е регистрирано. |
Описание на работното място
| Наименование на длъжността | 5120-2001 - Готвач |
| Основни отговорности | 1.Приготвя ястия от различни видове хранителни продукти по утвърдени рецепти. 2. Спазва санитарно-хигиенните изисквания и правила за добрите хигиенни практики при работа с хранителни продукти. 3. Съхранява готовата продукция съгласно технологичните и стандартни изисквания. 4. Спазва разходните норми за количество и качество на влаганите продукти. 5. Сигнализира за неизправности в кухненското оборудване или нередности в производствения процес. 6. Спазва правилата за безопасност на труда, инструкции за противопожарна защита и санитарно-хигиенните изисквания в кухнята. |
| Вид трудов договор | Безсрочен |
| Работно време (начин на работа) | Две смени |
| Работно време (продължителност) | 8 |
| Работата е подходяща за | без ограничения |
| Трудово възнаграждение (лв.) | -- |
| Брой на свободните работни места | 2 |
| Дата, от която работното място е свободно | 23.10.2025 г. |
Изисквания за заемане на работното място
| Езикови умения | |
| Умения за работа с компютър | Не са посочени |
| Шофьорски умения | Не са посочени |
Медия
Локация