Помощници при приготвянето на храни
Описание
Заявка спецификация за свободно работно място
Номер и дата на заявката | 57 / 22.01.2025 г. |
Срок на валидност на заявката | 22.01.2025 г. |
Място на работата | Насeлено място към общ. Враца, обл. Враца |
Насочване за работа | Насочването към работно място се извършва само от бюрото по труда, в което търсещото работа лице е регистрирано. |
Описание на работното място
Наименование на длъжността | 9412-0002 - Помощник, кухня (без домашен) |
Основни отговорности | . Участва във всички операции по първична обработка на продуктите за ястия в "топла" и "студена" кухня. Трудови задачи и задължения, характеризиращи описанието на длъжността: 2. Размразява, измива, почиства и нарязва плодове, зеленчуци, месо, субпродукти и риба. 3. Следи за спазване на технологичните режими за първична обработка на продукти. 4. Извършва хигиенизиране на помещенията в кухненския блок, хладилните и складовите помещения, машините ,съоръженията и посудата. 5. Поддържа доброто хигиенно ниво на работното си място. 6. При необходимост изпълнява и други задачи, възложени във връзка с изпълнение на работата. |
Вид трудов договор | Безсрочен |
Работно време (начин на работа) | Една смяна |
Работно време (продължителност) | 8 |
Работата е подходяща за | без ограничения |
Трудово възнаграждение (лв.) | -- |
Брой на свободните работни места | 1 |
Дата, от която работното място е свободно | 22.01.2025 г. |
Изисквания за заемане на работното място
Езикови умения | |
Умения за работа с компютър | Не са посочени |
Шофьорски умения | Не са посочени |
Медия
Локация