Помощници при приготвянето на храни
Описание
Заявка спецификация за свободно работно място
| Номер и дата на заявката | 799 / 13.11.2025 г. |
| Срок на валидност на заявката | 13.11.2025 г. |
| Място на работата | Насeлено място към общ. Сандански, обл. Благоевград |
| Насочване за работа | Насочването към работно място се извършва само от бюрото по труда, в което търсещото работа лице е регистрирано. |
Описание на работното място
| Наименование на длъжността | 9412-0002 - Помощник, кухня (без домашен) |
| Основни отговорности | 1. Извършва първичната обработка на продуктите, предназ¬начени за производството на отделните ястия. 2. Почиства и нарязва ръчно или машинно зеленчуци, раз¬мразява месо и риба и извършва първична обработка на субпро-дукти. З. Грижи се за съхранение на продуктите, полуфабрикатите и готовата продукция съгласно технологическите и санитарни изис¬квания. 4. Извършва хигиенни операции по поддържане на работно¬ то място. 5. Изпълнява и други конкретно възложени задачи, свързани с длъжността. |
| Вид трудов договор | Безсрочен |
| Работно време (начин на работа) | Една смяна |
| Работно време (продължителност) | 8 |
| Работата е подходяща за | без ограничения |
| Трудово възнаграждение (лв.) | -- |
| Брой на свободните работни места | 1 |
| Дата, от която работното място е свободно | 13.11.2025 г. |
Изисквания за заемане на работното място
| Езикови умения | |
| Умения за работа с компютър | Не са посочени |
| Шофьорски умения | Не са посочени |
Медия
Локация