j
Описание

Заявка спецификация за свободно работно място

Номер и дата на заявката18 / 19.06.2025 г.
Срок на валидност на заявката19.06.2025 г.
Място на работатаНасeлено място към общ. Аврен, обл. Варна
Насочване за работаНасочването към работно място се извършва само от бюрото по труда, в което търсещото работа лице е регистрирано.

Описание на работното място

Наименование на длъжността5120-2003 - Помощник-готвач
Основни отговорностиУчаства във всички операции по първична обработка на продуктите за ястия в "топла" и "студена" кухня. Почиства и нарязва ръчно или машинно зеленчуци, размразява месо и риба и извършва първична обработка на субпродукти. Следи за спазване на технологичните режими за първична обработка на продукти. Организира и участва в производството на собствена готварска продукция. Спазва утвърдената технология за производството на готварска продукция и рецептите за състава, количеството и качеството на влаганите продукти. Извършва хигиенизиране на помещенията в кухненския бокс, хладилните и складови помещения, машините, съоръженията и посудата. Поддържа добро хигиенно ниво на работното си място. Изпълнява и други конкретно възложени задачи, присъщи за изпълняваните от него задължения.
Вид трудов договорСрочен
Работно време (начин на работа)Една смяна
Работно време (продължителност)8
Работата е подходяща забез ограничения
Трудово възнаграждение (лв.)--
Брой на свободните работни места4
Дата, от която работното място е свободно19.06.2025 г.

Изисквания за заемане на работното място

Езикови умения
    Умения за работа с компютърНе са посочени
    Шофьорски уменияНе са посочени
    Медия
    Локация