
Управители на хотели и ресторанти
Описание
Заявка спецификация за свободно работно място
Номер и дата на заявката | 3093 / 02.10.2025 г. |
Срок на валидност на заявката | 02.10.2025 г. |
Място на работата | Насeлено място към общ. Пловдив, обл. Пловдив |
Насочване за работа | Насочването към работно място се извършва само от бюрото по труда, в което търсещото работа лице е регистрирано. |
Описание на работното място
Наименование на длъжността | 1412-3001 - Управител, заведение за обществено хранене |
Основни отговорности | управител на заведение за обществено хранене. По длъжностна характеристика . 1. Ръководи управлението на ресторанта. Трудови задачи и задължения, характеризиращи описанието на длъжността: 2. Ръководи работниците и служителите в ресторанта. 3. Ръководи съставянето на менюто, съобразно определения в него асортимент от ястия и напитки. 4.Следи за нивото на обслужване и хигиената в ресторанта. 5. Контролира с какви продукти и какъв грамаж се приготвят ястията. 6. Отговаря за ежедневното изготвяне на заявки за продукти и напитки. 7. Следи за правилното съхранение на продуктите. 8. Приема и отчита оборота на ресторанта от сервитьорите и барманите след изтичане на работния им ден. 9. Ежедневно извършва ревизия на наличните продукти и напитки. 10. Назначава и прекратява договорите на работниците в ресторанта. 11. Изпълнява и други дейности, необходими във връзка с работата. |
Вид трудов договор | Безсрочен |
Работно време (начин на работа) | Сумирано |
Работно време (продължителност) | 8 |
Работата е подходяща за | без ограничения |
Трудово възнаграждение (лв.) | -- |
Брой на свободните работни места | 1 |
Дата, от която работното място е свободно | 02.10.2025 г. |
Изисквания за заемане на работното място
Езикови умения |
|
Умения за работа с компютър | Работа с компютър |
Шофьорски умения | B |
Медия
Локация