
Работници по производство на храни и сродни на тях
Описание
Заявка спецификация за свободно работно място
Номер и дата на заявката | 122 / 05.09.2025 г. |
Срок на валидност на заявката | 05.09.2025 г. |
Място на работата | Насeлено място към общ. Съединение, обл. Пловдив |
Насочване за работа | Насочването към работно място се извършва само от бюрото по труда, в което търсещото работа лице е регистрирано. |
Описание на работното място
Наименование на длъжността | 7515-1001 - Дегустатор и окачествител на храни и напитки |
Основни отговорности | Подпомага цялостния технологичен процес по преработката на гроздето до получаването на виноматериали и вина, тяхната обработка, стабилизитане и съхранение; Води точно първичната отчетност за вложените суровини и материали, като спазва стриктно изготвените рецептури и технологията на работния процес; Участва при товарене и разтоварване на автоцистерни с вино и виноматериали; Измива и дезинфекцира всички съдове, инсталации, машини и съоръжения по инструкция на прекия си ръководител. |
Вид трудов договор | Срочен |
Работно време (начин на работа) | Две смени |
Работно време (продължителност) | 12 |
Работата е подходяща за | без ограничения |
Трудово възнаграждение (лв.) | -- |
Брой на свободните работни места | 5 |
Дата, от която работното място е свободно | 05.09.2025 г. |
Изисквания за заемане на работното място
Езикови умения | |
Умения за работа с компютър | Не са посочени |
Шофьорски умения | Не са посочени |
Медия
Локация