Готвачи
Описание
Заявка спецификация за свободно работно място
Номер и дата на заявката | 1239 / 25.11.2024 г. |
Срок на валидност на заявката | 25.11.2024 г. |
Място на работата | Насeлено място към общ. Враца, обл. Враца |
Насочване за работа | Насочването към работно място се извършва само от бюрото по труда, в което търсещото работа лице е регистрирано. |
Описание на работното място
Наименование на длъжността | 5120-2003 - Помощник-готвач |
Основни отговорности | 1.Участва във всички операции по първична обработка на продуктите за ястия в топла и студена кухня.Размразява измива, почиства и нарязва плодове, зеленчуци0 месо, субпродукти и риба. 2.Следи за спазване на технологичните режими за първична обработка на продуктите. 3.Извършва хигиенизиране на помещенията в кухненския блок хладилните и складовите помещения, машините, съоръженията и посудата. 4.Поддържа доброто хигиенно ниво на работното си място.При необходимост изпълнява и други задачи, възложени с изпълнение на работата. Изисквания: 1.Качество на извършената работа, спазване на трудова дисциплина, спазване на технологичен режим при съхранение и първична обработка на продуктите. 2.Умение за работа в екип, комуникативност, сръчност, лоялност. Минимален трудов опит. |
Вид трудов договор | Безсрочен |
Работно време (начин на работа) | Една смяна |
Работно време (продължителност) | 8 |
Работата е подходяща за | без ограничения |
Трудово възнаграждение (лв.) | 2200 |
Брой на свободните работни места | 1 |
Дата, от която работното място е свободно | 25.11.2024 г. |
Изисквания за заемане на работното място
Езикови умения | |
Умения за работа с компютър | Не са посочени |
Шофьорски умения | Не са посочени |
Медия
Локация