Технопанел АД

Технопанел АД

Архитектура, Строителство и Градоустройство, Производство - Електроника, Електротехника, Машиностроене, Производство - Друго

null 4служители
2 Отворени позиции
Технопанел АД

Ferry Group

Архитектура, Строителство и Градоустройство, Производство - Електроника, Електротехника, Машиностроене, Производство - Друго

null 25-100служители
3 Отворени позиции

За нас

Технопанел ЕАД е създадена през 2007 г. и оттогава компанията се е наложила като пазарен лидер на Балканите. Ние сме един от най-бързо развиващите се производители на панели в Източна Европа с повече от 3000 завършени индустриални обекта за последните 12 години.


Зад успеха на Технопанел стои екип от мотивирани професионалисти, които намират своята реализация в различните производствени, търговски и маркетинг направления на компанията. Ние ценим индивидуалния принос на всеки служител и непрекъснато се стремим да усъвършенстваме своя подход по отношение на управлението и развитието на хората.


Като част от екипа на БС Група компании, ние имаме утвърдени традиции на пазара и стратегическа визия за бъдещето. Ако сте заинтригувани да станете част от нашия екип и да се развивате заедно с нас, вижте повече за възможностите, които предлагаме.


Част от BS Group of Companies са още:

- BS Konstructia

- Technocim

- Technogips Pro

- Fibran Bulgaria

- BS Properties

- Pirin Golf & Country Club

- Bulgarian HolidaysЗащо да започнеш своята кариера в Технопанел? 


Ние вярваме, че хората са най-ценния актив на една компания. Професионализъм, качество, отговорност, стремеж към развитие и екипност са ценностите, които ни обединяват. За нас е важно всеки служител да работи в среда, която му осигурява:


- Безопасни, сигурни и модерни условия на работа


- Открито, коректно и професионално отношение


- Възможности за придобиване на нови знания и умения


- Работа в екип от професионалисти


- Възможности за развитие


Възможности за кариерно развитие Ferry Group


Технопанел разширява своя екип от мотивирани специалисти и предлага възможности за професионална реализация в различните производствени и търговски направления на компанията.


Компанията цени индивидуалния принос на всеки служител и непрекъснато се стреми да усъвършенства своя подход по отношение на управлението и развитието на хората. Като част от екипа на BS Group of companies, ние имаме утвърдени традиции на пазара и стратегическа визия за бъдещето.

Отворени позиции