ЕВРОМАРКЕТ ГРУП АД

ЕВРОМАРКЕТ ГРУП АД

Архитектура, Строителство и Градоустройство, Търговия и продажби

null 5служители
11 Отворени позиции
ЕВРОМАРКЕТ ГРУП АД

Ferry Group

Архитектура, Строителство и Градоустройство, Търговия и продажби

null 25-100служители
3 Отворени позиции

За нас

Евромаркет е най-успешната българска търговско-инженерингова компания в сферата на индустриалното оборудване и строителната техника. Тя е безспорен лидер в бранша си благодарение на иновативното и систематично корпоративно управление и на политиката си за създаване на продуктивна и професионална среда, където всеки служител да може да реализира потенциала си.


Създадена през 1992 година, Евромаркет Груп изгражда своята репутация благодарение на оптималното съотношение между високо качество на продуктите, компетентност и добро обслужване от страна на внимателно подбрани и специално обучени търговски и сервизни специалисти.


Като социално отговорна компания Евромаркет Груп е инициатор на редица социални програми. Компанията изпълнява и дългосрочни програми за подпомагане на децата, лишени от родителски грижи.Кариера в компанията


Ние в Евромаркет Груп вярваме, че тайната за успеха на една компания се крие в добрия екип и таланта на всеки един!


Ние предоставяме добре работеща среда и възможност да разкриете потенциала си, за да покажете най-доброто от себе си и да постигнете максимални резултати!


Ние в Евромаркет Груп държим изключително много и на разработването и провеждането на програми за обучения и развитие, както за въвеждане и интегриране на новоназначените кадри, така и за развитие на професионалните и личностни умения на служителите.


В Евромаркет Груп вярваме, че правилната оценка, добрата обратна връзка, осигурените възможности за развитие и обективното възнаграждение са сред основните фактори за мотивиране на служителите ни. Ние имаме ясното разбиране, че нашият основен капитал са служителите и затова наша стратегическа цел е да се грижим за тях и тяхната мотивация.


Горди сме, че в Евромаркет Груп работят изключително стойностни хора, абсолютни професионалисти и категорично - най-добрите в бранша!

Възможности за кариерно развитие Ferry Group

null

Отворени позиции