Балкански център Дипломат ООД

Балкански център Дипломат ООД

Ресторанти, Кетъринг, Хотели

null 4служители
7 Отворени позиции
Балкански център Дипломат ООД

Ferry Group

Ресторанти, Кетъринг, Хотели

null 25-100служители
3 Отворени позиции

За нас

БАЛКАНСКИ ЦЕНТЪР ДИПЛОМАТ ООД 

DIPLOMAT HOTELS GROUP 


 Балкански Център Дипломат ООД менажира Diplomat Hotels Group – Diplomat Plaza Hotel & Resort **** и хотел „Дипломат Парк „***. Хотелите се намират в гр. Луковит, само на 1 час път от София. В близост са живописното Искърско дефиле и геопарк „Искър-Панега”, което дава възможност на гостите целогодишно да се възхищават на природните забележителности в околността, също така за организиране на тиймбилднг програми на открито. 


 Diplomat Plaza Hotel & Resort е четири звезден концептуален хотел, подходящ за организиране на корпоративни и частни мероприятия, разполага с конферентен център, заведения с различна кухня и Center Health & Beauty, развиващ направленията Spa, Wellness и Antiaging. 


 Уютен и стилен, тризвездният хотел “Дипломат Парк” предлага удобство и комфорт на разумни цени.

Възможности за кариерно развитие Ferry Group

В хотели Diplomat работят повече от 100 служители с добри познания и способности в своята област, с различен опит и интереси, но обединени от обща цел - постоянно усъвършенстване и развитие. 


Ние вярваме, че нашият успех се дължи на нашите служители и те са нашият най-ценен актив. Ето защо постоянно инвестираме в процеси свързани с човешките ни ресурси и се стремим да създаваме позитивна работна среда. Подкрепяме обучението и израстването на нашите служители. 

Търсим специалисти в следните области:

  • Хотелиерство
  • Ресторантьорство
  • Спа и Уелнес
  • Маркетинг и продажби
  • РекламаSPECIAL MOMENTS FOR SPECIAL PEOPLE Отворени позиции